Halaman

22 Julai 2015

K-White Dazzling Coffee MURAH DAN ORIGINAL

K-WHITE DAZZLING COFFEE.JPEG
K-WHITE DAZZLING COFFEE

Merupakan kopi SUNNAH + CERAH GEBU!!! ( no kafein ). Sesuai untuk seisi KELUARGA. Lelaki dan Wanita.


Memperkenalkan keajaiban minuman kesihatan setiap hari untuk seisi keluarga K-WHITE DAZZLING COFFEE UNTUK KECANTIKAN & KESIHATAN.K-WHITE DAZZLING COFFEE.JPEG
K-WHITE DAZZLING COFFEE
HARGA PASARAN : RM 35.00
HARGA PROMOSI : RM 26.00

postage RM 6 SM/RM 10 SS


SMS/WHATSAP 0139141867
SMS/WHATSAP 0139141867


18X Kuasa Formula Terbaik

MINUMAN SUNNAH

CERAH GEBU BADAN MULUS

AWET MUDA

ANTI-OKSIDAN

BERTENAGA SEPANJANG HARI

SIHAT MENYAH TOKSIK

MENGUATKAN DAYA INGATAN


Kembalikan keremajaan kulit anda agar lebih MULUS, PUTIH ANJAL, LICIN, AWET MUDA SERTA BERTENAGA. Ia juga berupaya membaiki kulit rosak yang berjerawat, kering & tidak sekata.K-WHITE DAZZLING COFFEE.JPEG
K-WHITE DAZZLING COFFEE
K-WHITE DAZZLING COFFEE mengandungi pelbagai khasiat & diperkaya dengan makanan sunnah untuk tubuh badan bersama 18x KUASA FORMULA TERBAIK antaranya buah delima yang mengandungi 1,000,000 sejuta khasiat. "BUAH SYURGA", ini juga dipercayai dapat merawat pelbagai penyakit & mengandungi anti-oksidan terunggul.


K-WHITE DAZZLING COFFEE.JPEG
K-WHITE DAZZLING COFFEE

Mengandungi grade terbaik :
COLLAGEN, L-CYSTEINE, GLUTA, SERBUK MUTIARA, TOMATO, KOPI ARABICA, non dairy CREAMER, SKIMMED MILK POWDER, & lain2 juga diperkaya dengan ekstrak MAKANAN SUNNAH IAITU, BUAH DELIMA(BUAH SYURGA), EKSTRAK KURMA, DEBUNGA LEBAH.

Amalan pengambilan makanan sunnah ini bukan sahaja mampu menjadi pemangkin kesihatan yang unggul,malahan membantu kita memperolehi keberkatan dengan mengamalkan makanan sunnah daalam kehidupan setiap hari.

K-White Dazzling memberikan tenaga sepanjang hari serta Menggebukan DAN Mencerahkan agar sentiasa berseri dan Awet Muda.

 
K-WHITE DAZZLING COFFEE.JPEG
K-WHITE DAZZLING COFFEE

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ISTIMEWA DAN TERBAIK UNTUK ANDA © . Designed by MaisarahSidi.com