Halaman

06 Disember 2016

JUTAMIL SUSU KAMBING FORMULA

JUTAMIL SUSU KAMBING FORMULA...


Dapatkan produk Susu Kambing yang terbaru di pasaran.


JUTAMIL SUSU KAMBING FORMULA... Rasai kehebatan susu kambing asli dengan kualiti import dari ladang ternakan HOLLAND.isi kandungan 650gram
Harga Pasaran RM88.00

OFFER IBS RM 68.00 SAHAJA
POSLAJU RM10 (SM) / RM17 (SS)

WHATSAPP 013-9141867 UTK ORDER


Susu Kambing Jutamil diperkaya dengan kebaikan kolagen dan serat bagi membekalkan nutrien yang lengkap untuk tahap kesihatan dan kecergasan yang optima di samping membantu menguatkan sistem imunisasi bagi melindungi tubuh badan anda daripada jangkitan penyakit.

Sesuai untuk golongan kanak-kanak (1 tahun dan ke atas) dan dewasa.
KHASIAT SUSU KAMBING JUTAMIL
-Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
-Meningkatkan tahap kecergasan tubuh badan
-Menyingkirkan toksin dari tubuh badan
-Melancarkan proses penghadaman
-Membantu mengawal paras kolestrol sekaligus memelihara jantung
-Menggalakan pertumbuhan semula sel tubuh bagi memelihara kesihatan tubuh badan
-Memelihara sistem saraf
-Membantu meredakan masalah pernafasan
-Membantu mengatasi masalah radang
-Meningkatkan tahap metabolisme tubuh badan
-Memelihara kecantikan kulit
-Kaya dengan kalsium bagi membantu menguatkan tulang, otot dan gigi
-Tidak mengandungi gula tambahanKANDUNGAN SUSU KAMBING JUTAMIL
 


Susu Kambing: Susu kambing kaya dengan khasiat dari sumber protein, vitamin A, vitamin B1, vitamin D, riboflavin, choline dan inositol yang membantu menyembuhkan luka, mengukuhkan tulang dan otot, dan menggalakkan pertumbuhan semula sel dalam tubuh serta memelihara sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit. Selain menyingkirkan toksin dalam tubuh serta melancarkan sistem pencernaan, susu kambing juga berupaya membantu proses tumbesaran dan perkembangan mental di samping mengukuhkan tulang dan otot, menstabilkan tahap kolestrol, serta memelihara sistem saraf.

Kolagen Marin: Kolagen dari sumber marin yang boleh diesktrak dari rumpai laut mahupun kulit atau sisik ikan air masin ini merupakan struktur protein utama yang kaya dengan khasiat untuk kesihatan luaran dan dalaman. Ia mengandungi asid amino yang mampu membina dan mengekalkan tisu tubuh yang sihat, menyeimbangkan kandungan protein dalam badan serta membantu mengurangkan sebarang kesakitan yang dialami.

Serat: Serat pemakanan boleh diperolehi di dalam ramuan semulajadi seperti epal, barli, kekacang, dan gandum. Serat ternyata baik untuk kesihatan di mana ia berupaya meningkatkan tahap tenaga, menstabilkan kadar gula dalam darah dan menurunkan tahap kolestrol LDL (kolestrol tidak baik) sekaligus membantu memelihara kesihatan jantung. Ia juga mampu menggalakkan penyerapan nutrien ke dalam tubuh badan, serat turut berupaya membersihkan saluran penghadaman seterusnya membantu melancarkan proses penghadaman serta menyingkirkan toksin dari tubuh badan yang boleh merosakkan sel tubuh.

CARA PENGAMBILAN SUSU KAMBING JUTAMIL
-Bancuh 2 sudu Susu Kambing Jutamil bersama secawan air suam.
-Kacau hingga larut dan ia sedia untuk dihidang.
-Anda disyorkan untuk mengambil produk ini 1-2 kali sehari.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ISTIMEWA DAN TERBAIK UNTUK ANDA © . Designed by MaisarahSidi.com