Halaman

08 April 2017

FAIRY WHITE BEAUTY MALAYSIA


FAIRY WHITE BEAUTY MALAYSIA



Hai uolss,berita baik tau.HQ FAIRY WHITE BEAUTY MALAYSIA dah keluarkan 3 produk terlaris dorang.mehla grab awl2 smentara harga tengah offer kaw2 nim.Kat bawah ni ila sertakan produk,hrga promosi dan info2 berkenaan kat bawah ye.





1.FAIRY WHITE COLLAGEN 

30 TABLET X 2 BOTTLE

HARGA PROMOSI RM70.00
* Harga Pasaran  RM90.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS

WHATSAPP/SMS ke 0139141867



2.FAIRY WHITE SKINCARE 5 IN 1 

HARGA PROMOSI RM82.00
* Harga Promosi Hq RM90.00

POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS

WHATSAPP/SMS ke 013 9141867


3.FAIRY WHITE SNOW MASK 30GM  

PAKEJ 1
FAIRY WHITE SNOW MASK 30GRAM
HARGA PROMOSI RM32.00
* Harga Promosi Hq RM40.00

PAKEJ 2
FAIRY WHITE SNOW MASK 30GRAM
HARGA PROMOSI RM100.00
* Harga Promosi Hq RM120.00

POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS
WHATSAPP/SMS ke 013 9141867





FAIRY WHITE BEAUTY CHEWABLE TABLET..




FAIRY WHITE BEAUTY CHEWABLE TABLET adalah formula dan teknologi baru bagi merawatt masalah khulit sensitif atau bermasalah. Apa sahaja tentang khulit semua dapat atasi dengan syarat mesti mengamalkan setiap hari kalau tak macamana nak nampak kesann betul tak?

Caranya mudah sahaja pagi sebiji malam sebelum tido sebiji nak makan lebih dari sebiji pun tak apa .Tamblet kunyah rasanya sangatt la sweet.

30 TABLET X 2 BOTTLE

HARGA PROMOSI RM70.00
* Harga Pasaran  RM90.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS

WHATSAPP/SMS ke 0139141867

WHATSAPP 013-9141867 UTK ORDER

WHATSAPP 013-9141867 UTK ORDER




Apa yg istimewakan sgt produk ini sampai berebut org nak belii:
Menghilangkan kesann jeerawat dgn cepatt
Menghilangkan bintik-bintik hitamm dgn cepatt
Mengurangkan kulitt berminyak dgn cepatt
Memutihkann kulitt yg gelapp dgn cepatt
Merawatt masalah kulitt yg kering
Menjadikan tona kulitt sekata





"DIJAMINN BOLEH NAMPAK KESANN"


KEBAIKAN FAIRY WHITE 😘
• Perisa strawberry lazat
• Sesuai untuk umur 12 tahun ke atas
• Mencerahkan tona ku lit
• Menganjalkan ku lit
• Melembapkan ku lit w a j a h
• Ku lit licin tanpa cela
• M e r a w a t masalah jera wat dan jera gat
• Ba dan cerg as dan berten aga
• Menguatkan sistem imuni sasi tu buh
• A n t i penu aan dan aw et muda
• Melawan radi kal bebas
• Baik untuk sistem penghad aman dan pencernaan
• Menurunkan kadar kole strol dlm tu buh
• Baik untuk kuku, ram but dan tul ang
• Sesuai untuk lelaki dan wanita


WHATSAPP 013-9141867 UTK ORDER

Dirumus dengan bahan2 yang berkualiti tinggi khusus untuk penjagaan dalam dan memutihkan kulit seluruh badan.. seperti vitamin C, Rosemary powder, L-cystein, Grape juice powder, Strawberry juice powder, Grape seed powder, dan teknologi baru dari Jepun yang kami bawakan untuk Uguys semua iaitu RICE CERAMIDE memag khusus untuk putihkan kulit seluruh badan. Rahsia turun temurun orang Jepun untuk mengekalkan kecantikan mereka.. 


WHATSAPP 013-9141867 UTK ORDER
Cara pengambilan :
2 tablet sehari sebelum breakfast.
TIPS : Minum 2 liter air, kesannya akan nampak lebih cepat. Boleh juga diamalkan dengan supplement yang lain.
WHATSAPP 013-9141867 UTK ORDER


TESTIMONI FAIRY WHITE BEAUTY CHEWABLE TABLET







FAIRY WHITE SNOW MASK...



FAIRY WHITE SKINCARE SNOW MASK

Miliki kulit Cerah | Lembap | Anjal bersama Snow Mask

Fairy White Snow Mask adalah krim masker pencerah kulit. Bukan hanya boleh digunakan di wajah, malah seluruh badan. 

Fairy White Snow Mask ini bukan seperti krim masker yang lain. Anda tak perlu pakai sampai 30 minit untuk cerah... HANYA SAPU 5-10 MINIT SAHAJA sudah boleh dapat kesan superrbbb!!!!!


Formula ekstrak semulajadi gabungan Jojoba Oil, Vitamin C, Honey Bee dan sebagainya.
Ianya berteksturkan krim yang sangat pekat dan likat. 


KEBAIKAN FAIRY WHITE  SNOW MASK 
✔ Mencerahkan kulit 
✔ Menganjal dan menegangkan kulit
✔ Mengecutkan jerawat
✔ Menghilangkan jeragat dan bintik-bintik hitam
✔ Memudarkan parut jerawat / parut luka.

CARA PENGGUNAAN FAIRY WHITE SNOW MASK



TESTIMONI PENGGUNA FAIRY WHITE SNOW MASK















FAIRY WHITE 5IN1 SKINCARE...




Sesuai untuk semua jenis kulit 
Sesuai untuk lelaki dan wanita yang berusia 12 tahun ke atas



HARGA PROMOSI RM82.00
* Harga Promosi Hq RM90.00

POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS


WHATSAPP/SMS ke 013 9141867

Fairy White Skincare 5 in 1 untuk kulit Cerah Flawless. 
Set ini khas untuk anda yang nak kulit Cantik, Licin dan Gebu persis Korean Model. 


FAIRY WHITE SKINCARE 5 IN 1 mengandungi:





💞 Cleansing Foam (Pencuci Muka)-60ml
     – membersihkan kulit dan melembabkan kulit



💞 Moisturizing Water (Toner)-60ml
     – menyegarkan kulit,melembabkan kulit & mengecilkan pori



💞 Silky Cushion SPF35 (Krim Siang)
     – melindungi dari sinaran UV & bedak asas



 💞 Blue Ocean Jelly (Serum)
    – mencerahkan kulit & bagi tona kulit sekata



💞 Night Emulsion (Krim Malam)
    – merawat kulit pada waktu malam




KEBAIKAN FAIRY WHITE SKINCARE 5 IN 1 




KEBAIKAN FAIRY WHITE SKINCARE 5 IN 1  

 ✔ Mencerah dan melicinkan kulit
 ✔ Kulit lebih gebu dan berseri
 ✔ Kulit tidak lagi kusam
 ✔ Masalah kulit berminyak dapat diatasi
 ✔ Melindungi kulit dari sinaran UV
 ✔ Mengatasi masalah kedutan
 ✔ Merawat tona kulit tak sekata
 ✔ Mengecutkan jerawat
 ✔ Menghilangkan jeragat dan bintik-bintik hitam
 ✔ Merawatt masalah parut jerrawat
 ✔Sesuai untuk semua jenis kulit
 ✔ Sesuai untuk lelaki dan wanita




CARA PENGGUNAAN FAIRY WHITE SKINCARE 5 IN 1 
1. Cuci muka dengan Cleansing Foam sehingga bersih.
2. Lap muka dan sapukan Moisturizing water (Toner), tunggu sehingga meresap dalam kulit
3. Kemudian sapu Blue Ocean Jelly (Serum) (secara nipis sahaja).
4. Untuk siang, sapukan Silky Cushion (krim siang) & boleh pakai bedak @ produk mekap yang lain-lain.
5. Untuk malam, sapukan Night Emulsion (krim malam).


TESTIMONI PENGGUNA FAIRY WHITE 5IN1 SKINCARE




________________________________________________________________________



FAIRY WHITE SNOW MASK...



FAIRY WHITE SKINCARE SNOW MASK


Miliki kulit Cerah | Lembap | Anjal bersama Snow Mask


Fairy White Snow Mask adalah krim masker pencerah kulit. Bukan hanya boleh digunakan di wajah, malah seluruh badan. 

Fairy White Snow Mask ini bukan seperti krim masker yang lain. Anda tak perlu pakai sampai 30 minit untuk cerah... HANYA SAPU 5-10 MINIT SAHAJA sudah boleh dapat kesan superrbbb!!!!!


Formula ekstrak semulajadi gabungan Jojoba Oil, Vitamin C, Honey Bee dan sebagainya.

Ianya berteksturkan krim yang sangat pekat dan likat. 




KEBAIKAN FAIRY WHITE  SNOW MASK 
✔ Mencerahkan kulit 
✔ Menganjal dan menegangkan kulit
✔ Mengecutkan jerawat
✔ Menghilangkan jeragat dan bintik-bintik hitam
✔ Memudarkan parut jerawat / parut luka.

CARA PENGGUNAAN FAIRY WHITE SNOW MASK



TESTIMONI PENGGUNA FAIRY WHITE SNOW MASK














Berminat?
Nak Cuba?
“TAK PERLU FIKIR PANJANG LAGI”

Dapatkan BEAUTE CANDY murah disini..dan pastinya BEAUTE CANDY original. Money back guarantee if not Original. 

1)Langkah 1: Harga Produk BEAUTE CANDY


1.FAIRY WHITE COLLAGEN 

30 TABLET X 2 BOTTLE

HARGA PROMOSI RM70.00
* Harga Pasaran  RM90.00
POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS

WHATSAPP/SMS ke 0139141867


2.FAIRY WHITE SKINCARE 5 IN 1 

HARGA PROMOSI RM82.00
* Harga Promosi Hq RM90.00

POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS

WHATSAPP/SMS ke 013 9141867


3.FAIRY WHITE SNOW MASK 30GM  

PAKEJ 1
FAIRY WHITE SNOW MASK 30GRAM
HARGA PROMOSI RM32.00
* Harga Promosi Hq RM40.00

PAKEJ 2
FAIRY WHITE SNOW MASK 30GRAM
HARGA PROMOSI RM100.00
* Harga Promosi Hq RM120.00

POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS
WHATSAPP/SMS ke 013 9141867



2) Langkah 2: Butiran Pembayaran
Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:




3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk
WHATSAPP/SMS DETAIL BAYARAN KE  0139141867

Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk


4) Detail No Tracking Poslaju
Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda
Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin


Jangkamasa Poslaju
Kami  menggunakan perkhidmatan Poslaju/Citylink sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:


Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja
Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.


Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ISTIMEWA DAN TERBAIK UNTUK ANDA © . Designed by MaisarahSidi.com