Halaman

28 Ogos 2017

BEE VENOM GOLD COFFEE VIT C BY JUE AZIZ

BEE VENOM GOLD COFFEE VIT C BY JUE AZIZ...Bee Venom Gold Coffee + Vit C merupakan Coffee Collagen @ Coffee Detox yang berasaskan madu pertama di Malaysia. Bee Venom Gold Coffee Vitamin C ini mampu menjadikan kulit putih 'pinkish' serta membentuk badan yang lebih menarik.
Kandungan Nano kolagen 500,000mg yang mampu menembusi sel-sel kulit
hingga ke akar umbi. 
Ia diperkayakan lagi dengan Vitamin C yang membantu kesihatan badan juga menjadikan kulit pinkish semulajadi serta fungsi Detox nya mampu membentuk badan lebih menarik dan tubuh yang cergas bertenaga.


BEE VENOM GOLD COFFEE VIT C BY JUE AZIZ
(15 SCHET X 25GRAM)

HARGA PROMOSI RM35.00
* Harga Pasaran RM65.00
POSLAJU TAMBAH RM8 SM, RM12 SS

WHATSAP / SMS KE 013 9141867

Kandungan Nano kolagen 500,000mg mampu menembusi sel-sel dan dapat bertindak dengan pantas berbanding dengan kolagen yang biasa didapati di pasaran. 
Kopi ini juga mengandungi madu yang dapat membantu mencantikkan kulit, Anti-penuaan, Antiseptik, Pengawet, meningkatkan imuniti dan mengurangkan kolestrol dalam badan.


" Kasi Sengat Pasti Ingat"

Isian kandungan : 15 sachet / jar


KELEBIHAN & KEBAIKAN BEE VENOM GOLD COFFEE
🐝 Merupakan minuman kopi pracampuran diadun khusus dengan formula terbaik, bagi penggemar2 yang inginkan citarasa kopi yang lazat dan dalam masa sama mementingkan penjagaan kulit.

🐝Membantu menghilangkan parut-parut lampau, kesan melecur atau terbakar selain memberikan warna ‘pinky’ semulajadi kulit, memerahkan bibir, membuatkan mata sihat bersinar serta membekalkan kelembapan optimum pada kulit kering.

🐝 Membantu menyingkirkan toksin, melancarkan perjalanan usus & menurunkan berat badan secara sihat & selamat. 

🐝Nano kolagen 500,000mg pula mampu menembusi sel-sel dan dapat bertindak dengan pantas berbanding dengan kolagen yang biasa didapati di pasaran.

🐝 Juga mengandungi madu yang menjadi agen Antipenuaan & Antiseptik, meningkatkan sistem imuniti badan dan mengawal paras kolestrol dalam darah.
TESTIMONI BEE VENOM GOLD VIT C BY JUE AZIZ


Berminat?

Nak Cuba?

“TAK PERLU FIKIR PANJANG LAGI”


Dapatkan BEE VENOM GOLD 5 IN 1 BY JUE AZIZ murah disini..dan pastinya BEE VENOM GOLD 5 IN 1 BY JUE AZIZ original. Money back guarantee if not Original.


1)Langkah 1: Harga Produk BEE VENOM GOLD 5 IN 1 BY JUE AZIZ


BEE VENOM GOLD COFFEE VIT C BY JUE AZIZ
(15 SCHET X 25GRAM)

HARGA PROMOSI RM35.00
* Harga Pasaran RM65.00
POSLAJU TAMBAH RM8 SM, RM12 SS

WHATSAP / SMS KE 013 9141867


2) Langkah 2: Butiran Pembayaran
Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:
3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk


 WHATSAPP/SMS DETAIL BAYARAN KE  013 9141867


Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk


4) Detail No Tracking Poslaju


Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda


Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin


Jangkamasa Poslaju


Kami  menggunakan perkhidmatan Poslaju/Citylink sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:


Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja


Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja


Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.


Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ISTIMEWA DAN TERBAIK UNTUK ANDA © . Designed by MaisarahSidi.com