Halaman

11 Oktober 2017

TYZARA : SHAMPOO SOYA & HAIR SERUM

TYZARA : SHAMPOO SOYA & HAIR SERUM...


Petua dan cara rawat rambut gugur paling cepat , ringkas dan berbaloi . Tak payah nak pening-pening guna pelbagai jenis petua atau penawar. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah perlu dapatkan sebotol Syampu Tyzara dan serum Tyzara.


TYZARA SYAMPU SOYA
100 ML : RM49.00
200 ML : RM65.00

TYZARA HAIR SERUM
15 ML : RM55.00
30 ML : RM79.00

TYZARA SET COMBO KECIL SYAMPU SOYA(100ML)+HAIR SERUM(15ML)
PROMOSI : RM100.00

TYZARA SET COMBO BESAR SYAMPU SOYA (200ML)=HAIR SERUM(30ML)
PROMOSI : RM125.00*POSLAJU TAMBAH RM8 SM, RM12 SS


WHATSAPP/SMS ke 013 9141867


Tyzara Shampoo Soya adalah shampoo yang dirumus khas bagi merawat pelbagai masalah rambut yang lazimnya dialami oleh wanita antaranya:

1. Keguguran Rambut;
2. Kelemumur;
3. Kegatalan kulit kepala;
4. Rambut & kulit kepala berminyak;
5. Rambut lambat panjang;
6. Rambut rosak;
7. Rambut kasar;
8. Rambut Kusut;
9. Rambut Kembang;
10. Rambut berbau; dan
11. Rambut menipis dan jarang.
Tyzara Shampoo Soya dihasilkan dengan menggunakan bahan-bahan asas yang berkualiti tinggi antaranya:-


Protein Soya – ia dihasilkan daripada kacang non-GMO (iaitu kacang yang tidak diubahsuai secara genetik dan ia diperbuat daripada kacang soya asli. Ia membrikan tenaga kepada rambut kita.

Panax Ginseng Root Extract – berfungsi bagi menguatkan akar rambut dan menyuburkan kulit kepala bagi memberi ruang kepada anak rambut baru untuk tumbuh.

Majus Root Extract – berfungsi bagi memberikan vitamin pada akar rambut dan meNyahkan kotoran kulit kepala.


Antara kelebihan yang akan anda alami dan rasai sekiranya anda menggunakan Tyzara Shampoo Soya secara konsisten adalah:-

1. Keguguran rambut berkurangan secara berperingkat;
2. Tiada lagi masalah kelemumur;
3. Tiada lagi bau rambut yang kurang enak;
4. Rambut menjadi lembut & mudah disikat;
5. Rambut berbau wangi sepanjang hari walaupun anda bertudung seharian;
6. Mempercepatkan proses rambut panjang (hasilnya bergantung pada setiap individu);
7. Merawat kerosakan rambut;
8. Tiada lagi rambut/kepala berminyak; dan
9. Anak rambut baru tumbuh.


Jangan terkejut jika anda merasai perubahan ketara pada rambut dan kulit kepala anda hanya dengan penggunaan tidak sampai SEBOTOL pun. Tyzara Shampoo Soya ini juga sesuai digunakan oleh lelaki dan kanak-kanak berusia 2 tahun ke atas.CADANGAN PENGGUNAAN TYZARA SHAMPOO

Pihak kami ingin mencadangkan anda untuk menggunakan Tyzara Shampoo Soya bersekali dengan Tyzara Hair Serum sekiranya anda inginkan hasil/result yang terbaik pada rambut anda.

Tyzara Hair Serum adalah dirumus khas bagi membantu anda yang menghadapi pelbagai masalah rambut antaranya:-
1. Rambut kusut;
2. Rambut kembang;
3. Rambut kasar;
4. Rambut kering;
5. Rambut berbau; 
6. Rambut kusam; dan
7. Rambut susah untuk disikat.

Tyzara Hair Serum yang dihasilkan dengan menggunakan bahan-bahan asas yang berkualiti tinggi antaranya minyak argan, Linseed Oil, Silk Protein dan UV Filter.

Antara kelebihan yang akan anda dialami dan rasai sekiranya anda menggunakan Tyzara Hair serum secara konsisten adalah:-

1. Rambut mudah disikat;
2. Tiada lagi masalah rambut kusut;
3. Rambut berbau wangi;
4. Rambut menjadi lebih lembut;
5. Tiada lagi masalah rambut kembang walaupun selepas bangun tidur; 
6. Rambut menjadi lebih cantik dan sihat; 
7. Sesuai digunakan selepas mandi laut dan kolam renang; dan
8. Sesuai digunakan untuk meluruskan rambut ikal.
Jangan terkejut jika anda merasai perubahan ketara pada rambut dan kulit kepala anda hanya dengan penggunaan tidak sampai SEBOTOL pun. Tyzara Hair Serum juga sesuai digunakan untuk lelaki dan kanak-kanak.

CADANGAN PENGGUNAAN TYZARA HAIR SERUM..
Pihak kami ingin mencadangkan anda untuk menggunakan Tyzara Hair serum bersekali dengan Tyzara Shampoo Soya sekiranya anda inginkan hasil/result yang terbaik pada rambut anda.
SOAL JAWAB TYAZARA SYAMPU SOYA DAN TYZARA HAIR SERUM

1. Berkesan ke?
*Setakat hari ni pengguna yang dah menggunakan Tyzara Shampoo Soya & Tyzara Hair serum memberikan feedback yang amat positif setelah menggunakannya. Founder Tyzara sendiri sudah menggunakannya dan hasilnya amat memuaskan.2. Berapa lama tempoh diambil untuk melihat keberkesanan atau perubahan selepas menggunakan Tyzara Shampoo Soya & Tyzara Hair Serum?
*Berapa lama tempoh diambil untuk menampakkan kesan bergantung kepada penerimaan kulit kepala setiap individu. Setiap individu mengambil masa yang berbeza untuk menampakkan kesan.

Berdasarkan feedback pengguna, ada yang menunjukkan kesan dan perubahan dalam masa 1-3 hari. Ada yang mengambil masa 3-5 hari dan ada yang dalam 5-7 hari. WALAUBAGAIMANAPUN, kesan dan perubahan boleh dilihat hanya dengan penggunaan SEBOTOL sahaja. Yang paling penting adalah anda hendaklah menggunakannya dengan konsisten dan mematuhi panduan cara penggunaan yang betul yang akan diberikan selepas anda menerima Tyzara Shampoo Soya dan Tyzara Hair Serum.


3. Siapa yang boleh menggunakan Tyzara Shampoo Soya & Tyzara Hair Serum?
*Tyzara Shampoo Soya boleh digunakan oleh semua lelaki dan perempuan. Bagi kanak-kanak dibawah umur 2 tahun tidak sesuai untuk menggunakannya.Tyzara Hair serum boleh digunakan oleh dewasa dan kanak-kanak.4. Adakah Tyzara Shampoo Soya diluluskan oleh KKM?
Ya. NO PENDAFTARAN KKM NOT170501467K5. Apakah bahan-bahan yang digunakan bagi menghasilkan Tyzara Shampoo Soya?
-Protein Soya – ia dihasilkan daripada kacang non-GMO (iaitu kacang yang tidak diubahsuai secara genetik dan ia diperbuat daripada kacang soya asli. Ia membrikan tenaga kepada rambut kita.

-Panax Ginseng Root Extract – berfungsi bagi menguatkan akar rambut dan menyuburkan kulit kepala bagi memberi ruang kepada anak rambut baru untuk tumbuh.


-Majus Root Extract – berfungsi bagi memberikan vitamin pada akar rambut dan meNyahkan kotoran kulit kepala.6. Apakah kegunaan dan kelebihan Tyzara Shampoo Soya & Tyzara Hair Serum
***Boleh rujuk keterangan di atas


7. Yang mana perlu saya guna Tyzara Shampoo Soya / Tyzara Hair Serum / kedua-duanya sekali
Anda mempunyai pilihan sama ada ingin menggunakan Tyzara Shampoo Soya sahaja bagi merawat masalah rambut anda atau hanya menggunakan Tyzara Hair Serum sahaja.
Sekiranya anda ingin mendapatkan hasil/kesan yang terbaik, kami mengesyorkan anda untuk menggunakan kedua-duanya sekali.


8. Ada apa-apa kesan sampingan tak?
Setakat hari ini, setelah beribu pengguna Tyzara menggunakannya termasuk Founder sendiri, tiada kesan sampingan yang dialami.


9. Berapa lama tahan penggunaannya?
Tyzara Shampoo Soya (100m), jika mematuhi panduan penggunaan yang diberikan, cukup untuk sebulan penggunaan. Manakala Tyzara Hair Serum (15ml) bergantung kepada berapa panjang rambut seseorang. Sekiranya digunakan menurut panduan yang diberikan ia cukup untuk kegunaan selama 2 minggu atau lebih.

Tyzara Shampoo Soya (200ml) , jika mematuhi panduan penggunaan yang diberikan, penggunaan lebih daripada sebulan. Manakala Tyzara Hair Serum (30ml) bergantung kepada berapa panjang rambut seseorang. Sekiranya digunakan menurut panduan yang diberikan ia cukup untuk kegunaan selama 1 bulan atau lebihTESTIMONI PENGGUNA TYZARA SYAMPU SOYA & TYZARA HAIR SERUMBerminat?

Nak Cuba?

“TAK PERLU FIKIR PANJANG LAGI”


Dapatkan TYZARA : SHAMPOO SOYA & HAIR SERUM murah disini..dan pastinya SHAMPOO SOYA & HAIR SERUM original. Money back guarantee if not Original. 


1)Langkah 1: Harga Produk TYZARA SYAMPU SOYA
TYZARA SYAMPU SOYA
100 ML : RM49.00
200 ML : RM65.00

TYZARA HAIR SERUM
15 ML : RM55.00
30 ML : RM79.00

TYZARA SET COMBO KECIL SYAMPU SOYA(100ML)+HAIR SERUM(15ML)
PROMOSI : RM100.00

TYZARA SET COMBO BESAR SYAMPU SOYA (200ML)=HAIR SERUM(30ML)
PROMOSI : RM125.00*POSLAJU TAMBAH RM8 SM, RM12 SS


WHATSAPP/SMS ke 013 9141867

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran


Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:
3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk


 WHATSAPP/SMS DETAIL BAYARAN KE  013 9141867


Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk


4) Detail No Tracking Poslaju


Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda
Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin


Jangkamasa Poslaju
Kami  menggunakan perkhidmatan Poslaju/Citylink sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:


Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja
Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja


Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.


Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ISTIMEWA DAN TERBAIK UNTUK ANDA © . Designed by MaisarahSidi.com