Halaman

11 Januari 2018

MK BEAUTY SCRUB ( SCRUB KUNYIT MADU HOMEMADE)


MK SKRUB KUNYIT VIRAL HOMEMADE


Mk scrub kunyit plus madu dan juga ramuan herba rahsia yang terbaik dipilih untuk pengguna tersayang..

Jerawat juga barkait rapat dengan penyakit resdung.ada macam-macam simptom penyakit resdung ni.dalaman dan luaran.kalau luaran dia ada juga naik jerawat di bahagian muka


Mkbeautyscrub juga membantu merawat masalah jerawat resdung serta dapat memulihkan jika konsisten penggunaan nya..bahan utama kunyit sebagai antivirus..




SCRUB KUNYIT MADU

Biasa kita dengar krim kunyit utk kecutkan jerawat kan tapi Yang ni scrub kunyit madu pon boleh KECUT JERAWAT HILANG JERAGAT PUDAR PARUT. kalo digabungg POWERR dikk oii.

xperlu nak bancuh2...bukak bekas terus sapu...sama mcm krim kunyitcuma kelebihan nya lain sikit dari krim kunyit....sebab ada madu & vitamin c

Mampu milik..
Mampu lawo
Nampu poleles
Mampu cantik kebabom



MK CRUB KUNYIT MADU(50GRAM)

PROMOSI HANYA RM25.00 SHJ

POSLAJU SEM.MALAYSIA RM8.00
POSLAJU SBH / SRWAK RM12.00

SMS / WHATSAPP 013 9141867

agent & dropship diperlukan.
MINIMA 10 botol rm150 sahaja..utk setiap kali order


boleh merawat masalah seperti:

✔jerawat
✔jeragat.
✔sunburn.
✔black/whit head.




ANTARA KANDUNGAN BAHAN DALAM MK BEAUTY SCRUB



1. Madu:

- Melindungi kulit
- Melembutkan kulit
- Melembabkan kulit
- Mencegah penuaan pada kulit
- Memelihara kecantikan kulit
- Memyembuhkan luka pada kulit
- Membersihjan kulit
- Mencegah jerawat


2. Kunyit:

- Menyembuhkan jerawat
- Mengurangkan kulit berminyak
- Menghapuskan kulit kering
- Mengurangkan kedutan diwajah
- Mengurangi tanda penuaan


3. Vitamin C:

- Menyembuhkan luka
- Mencerahkan kulit
- Melindungi dari sinar matahari
- Meningkatkan produksi kolagen pada kulit
- Memcegah perubahan warna kulit

CARA PENGGUNAAN MK SCRUB BEAUTY






TESTIMONI PENGGUNA MK SCRUB KUNYIT VIRAL





 




Berminat? 

Nak Cuba? 

“TAK PERLU FIKIR PANJANG LAGI” 

Dapatkan MK SCRUB KUNYIT MADU(50GRAM) murah disini..dan pastinya MK SCRUB KUNYIT MADU(50GRAM) original. Money back guarantee if not Original.

1)Langkah 1: Harga Produk MK SCRUB KUNYIT MADU(50GRAM)




MK CRUB KUNYIT MADU(50GRAM)

PROMOSI HANYA RM25.00 SHJ

POSLAJU SEM.MALAYSIA RM8.00
POSLAJU SBH / SRWAK RM12.00

SMS / WHATSAPP 013 9141867

agent & dropship diperlukan.
MINIMA 10 botol rm150 sahaja..utk setiap kali order

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran
Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:





3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk WHATSAPP/SMS DETAIL BAYARAN KE 013 9141867
Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

4) Detail No Tracking PoslajU
Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon AndA
Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju
Kami menggunakan perkhidmatan Poslaju/Citylink sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 2-3 hari bekerja
Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja


Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.


Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.


**Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ISTIMEWA DAN TERBAIK UNTUK ANDA © . Designed by MaisarahSidi.com