Halaman

01 Jun 2018

SHALICIOUS BEAUTY FOUNDATION

SHALICIOUS BEAUTY FOUNDATION TRIAL 10 GRAM & FULL SIZE 20 GRAM...


Foundation superb glowing!!
Shalicious foundation cantik kerr cantikk sangat? Foundation yg mengandungi apple steamcell bukan sekadar cantik tp bertindak merawat kulit. NAK ker Nakk Sangat??

SEBELUM TU,JOM USHA KELEBIHAN SHALICIOUS FOUNDATION NI :)8 kelebihan dalam 1 unit Shalicious Beauty sebagai foundation 
-Melembapkan kulit 
-Melindungi kulit dari Sinar UV 
-Sebagai alas make up 
-Mencerahkan kulit 
-Memutihkan kulit 
-Sebagai agent anti-penuaan 
-Sebagai agent anti-kedutan 
-Merawat kulit . 


Tips guna Shalicious Beauty Foundation :-   • First, pakai apa apa day cream/Krim siang sebelum apply Foundation Shalicious. Tujuannya adalah untuk kasi Foundation yang kita pakai tu tahan lama 
  •  Sapukan foundation Shalicious secara dapdapdap dengan menggunakan jari pada dahi, pipi, dagu dan hidung. (sapu secara nipis sahaja) 

  • Kemudian, ratakan foundation tu dengan menggunakan tangan / span. Guna span lagi cepat, mudah, dan rata 
  •  If suka pakai bedak, boleh guna bedak debu dahulu secara nipis seperti bedak johnson baby atau apa apa bedak debu kemudiannya barulah guna bedak compact. Cara ini membuatkan foundation tu tahan lama melekat pada muka kita. 
  •  Foundation ni jenis cair. Jangan risau time nak amik wudhuk yaa. Foundation ni mesra wudhuk. Senang untuk mencucinya. FULL SIZE 20GM TRIAL SIZE 10GMYang nak try Foundation Shalicious tp nak harga bajet, boleh try foundation trial(10gm) dulu. Yang nak jimat dan tahan lama boleh pilih foundation besar(20gm). TESTIMONI PENGGUNA SHALICIOUS BEAUTY FOUNDATION

 
BERMINAT?
NAK CUBA? 


“TAK PERLU FIKIR PANJANG LAGI”

DAPATKAN DOLLY V SHAPE MURAH DISINI..DAN PASTINYA SHALICIOUS BEAUTY FOUNDATION ORIGINAL. MONEY BACK GUARANTEE IF NOT ORIGINAL.

1)LANGKAH 1: HARGA PRODUK  SHALICIOUS BEAUTY FOUNDATION
SHALICIOUS BEAUTY FOUNDATION TRIAL PACK 10GRAM
HARGA PROMOSI RM40.00

SHALICIOUS BEAUTY FOUNDATION TRIAL PACK 20GRAM
HARGA PROMOSI RM70.00

POSLAJU SEM.MALAYSIA RM8.00
POSLAJU SBH / SRWAK RM12.00

SMS / WHATSAPP 013 9141867

2) LANGKAH 2: BUTIRAN PEMBAYARAN 

LAKUKAN PEMBAYARAN KE SALAH SATU AKAUN DIBAWAH MENGGUNAKAN KAEDAH FUND TRANSFER/ONLINE ATAU ATM TRANSFER ATAU CASH DEPOSIT: 
3) DETAIL BAYARAN DAN ALAMAT UNTUK PENGHANTARAN PRODUK WHATSAPP/SMS DETAIL BAYARAN KE 013 9141867
-NAMA PRODUK,KUANTITI PRODUK,JUMLAH BAYARAN,TARIKH, MASA,NAMA, SERTA ALAMAT UNTUK PENGHANTARAN PRODUK

4) DETAIL NO TRACKING POSLAJUSELEPAS PENGESAHAN PEMBAYARAN ..
-PRODUK AKAN DIPOS MENGGUNAKAN POSLAJU UNTUK SEMENANJUNG, SABAH, DAN SARAWAK. NO TRACKING POSLAJU AKAN DIHANTAR KE NO TELEPON ANDA

NOTA: JANGAN BIMBANG,ANDA BERURUSAN DENGAN ORANG YANG MENJALANKAN PERNIAGAAN INTERNET SEPENUH MASA DAN PROFESIONAL, 100% DI JAMIN BARANG AKAN SELAMAT SAMPAI KE TEMPAT ANDA DAN KERAHSIAN BUNGKUSAN ADALAH DIJAMIN

JANGKAMASA POSLAJUKAMI MENGGUNAKAN PERKHIDMATAN POSLAJU/CITYLINK SAHAJA DALAM MENGURUSKAN PENGHANTARAN. JANGKAMASA TERIMA PRODUK ADALAH SEPERTI BERIKUT:

SEMENANJUNG MALAYSIA: 2-3 HARI BEKERJA
SABAH DAN SARAWAK: 2-4 HARI BEKERJA

JIKA PIHAK KAMI MENERIMA DAN DAPAT MENGESAHKAN PEMBAYARAN SEBELUM 3:00 PETANG DARI ISNIN – JUMAAT, PESANAN DIJAMIN AKAN DIPOS HARI YANG SAMA DAN MUNGKIN AKAN SAMPAI KE DESTINASI PADA KEESOKAN HARINYA (BERGANTUNG PADA DESTINASI PENGHANTARAN), ATAU BAGI SESETENGAH KAWASAN MUNGKIN MENGAMBIL MASA 2 HINGGA SELEWAT-LEWATNYA 5 HARI BEKERJA, TETAPI BERKEMUNGKINAN SEDIKIT KELEWATAN AKAN BERLAKU BAGI SESETENGAH KAWASAN PEDALAMAN.

JIKA MAKLUMAN PEMBAYARAN DIBUAT SELEPAS WAKTU YANG TERNYATA DI ATAS, KUTIPAN PESANAN AKAN DITUNDA PADA HARI BEKERJA YANG BERIKUTNYA.

**SABTU (SABTU PERTAMA, AHAD, CUTI UMUM – CUTI, TIADA PENGHANTARAN AKAN DIBUAT)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ISTIMEWA DAN TERBAIK UNTUK ANDA © . Designed by MaisarahSidi.com