Halaman

30 Mac 2017

FOREVER ABSORBENT-C CHEWABLE TABLET

FOREVER ABSORBENT-C CHEWABLE TABLET...Mahukah anda menjaga kesihatan dengan cara mudah dan sebagai bonus, anda dapat kulit yang cantik dan cerah, bukan sahaja pada wajah tetapi seluruh badan anda!

Cantikkan dan cerahkan kulit dan wajah anda dari dalam dengan cara yang lebih selamat. Tak perlu buat suntikan vitamin ke kulit anda. Lakukannya dengan cara yang lebih selamat, semulajadi dan lebih murah. Kulit lebih cantik di keseluruhan tubuh, bukan sekadar di wajah anda! Anda boleh dengan Forever Absorbent-C! 
Cubalah sendiri dan lihatlah hasilnya.FOREVER ABSORBENT-C CHEWABLE TABLET
HARGA PROMOSI RM60.00
* Harga Promosi Hq RM70.000

POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS
WHATSAPP/SMS ke 013 9141867Vitamin C dan Absorbent-CTumbuhan yang kita makan mengandungi beribu-ribu bahan kimia semula jadi yang dipanggil fitonutrien atau fitokimia. Bahan kimia inilah yang membantu melindungi tumbuhan-tumbuhan berkenaan daripada kuman, kulat, serangga, dan ancaman lain.

Apabila anda makan atau minum daripada tumbuhan yang mengandungi fitonutrien, ia membantu mencegah penyakit dan menjaga tubuh anda supaya dapat berfungsi dengan betul.

Apakah perbezaan Forever Absorbent-C dengan vitamin C yang lain.

Vitamin C adalah larut air. Kesannya, ia boleh tersingkir daripada badan (3-4 jam) dengan mudah sekali. Forever Absorbent-C dihasilkan dengan mengikat vitamin C kepada serat oat. Ini menghasilkan kesan seperti span. Hasilnya, Vitamin C tidak akan mengurangkan dengan segera, dan tinggal dalam sistem penghadaman untuk tempoh yang lebih lama, membolehkan badan menyerap kesemua 100% vitamin C secara berterusan. Teknologi ini berpaten dan tidak boleh ditiru oleh mana-mana pengeluar lain selain daripada Forever Living.

Vitamin C dalam Aborbent-C diperolehi daripada buah oren, betik dan buah-buah eksotik lain yang masak sendiri di bawah sinaran matahari dan bukannya diperam dalam gudang. Ia tinggi dengan bioflavonoid , tinggi kadungan vitamin C dan mampu memenuhi keperluan harian anda. Rasanya yang enak menyebabkan ia juga digemari oleh kanak-kanak.Kenapa kita perlu mengambil vitamin C?

Kerana badan manusia tidak boleh menghasilkan vitamin C dengan sendiri. Kita memperolehi vitamin C dengan cara meminum atau makan makanan yang mengandugi vitamin C. Malangnya, agak sukar untuk kita terus mengambil sayur-sayuran dan buah-buahan setiap hari secara berterusan kerana kesibukan harian. Tambahan pula, vitamin C semulajadi dalam buah-buahan yang kita makan sangat mudah meresap dan hilang.

Dengan cara hidup sekarang, cuba fikirkan, sanggupkah anda membawa beberapa biji oren bersama anda, ke mana saja anda pergi, sepanjang hari untuk memastikan anda mendapat vitamin C yang secukupnya. Dan sekalipun anda makan buah oren tersebut, kadungan vitamin C di dalamnya telahpun berkurangan kerana ia sangat mudah hilang bersama kesegaran buah oren tersebut.

Dalam keadaan cuaca yang sejuk dan lembab, vitamin C adalah satu kemestian untuk membantu anda mencegah selsema.Lain-lain kelebihan Absorbent-C:


a) memberi kesan alkali dalam badan sama seperti buah lemon


b) meningkatkan daya tahan badan


c) membantu membakar tisu lemak untuk orang yang sedang mengamalkan diet.


d) membantu meningkatkan tenaga dalam badan


e) menjaga kesihatan tulang dan sendi untuk orang yang aktif bergerak


f) mengekalkan kandungan vitamin C dalam badan. (Dan jika anda perokok, tahukah anda bahawa merokok sangat cepat mengurangkan kandungan vitamin C daripada badan anda)


g) mencantik dan mencerahkan kulit secara keseluruhan – bukan sekadar di wajah anda. Lebih selamat daripada membuat rawatan suntikan ke kulit wajah. Perubahan secara beransur-ansur lebih baik daripada rawatan suntikan yang mahal dan agak menyakitkan.CARA PENGAMBILAN FOREVER ABSORBENT-C

- Dalam satu botol mengandungi 100 tablet. Jika anda mengambil sebiji pada waktu pagi dan sebiji pada waktu petang, anda mendapat bekalan vitamin C yang cukup untuk badan anda selama 50 hari!


FOREVER ABSORBENT-C KKM (MAL16015015NC)

TESTIMONI PENGGUNA FOREVER ABSORBENT-C

Berminat?

Nak Cuba?

“TAK PERLU FIKIR PANJANG LAGI”


Dapatkan FOREVER ABSORBENT-C CHEWABLE TABLET murah disini..dan pastinya FOREVER ABSORBENT-C CHEWABLE TABLET original. Money back guarantee if not Original. 


1)Langkah 1: Harga Produk FOREVER ABSORBENT-C CHEWABLE TABLET

100 BIJI 
FOREVER ABSORBENT-C CHEWABLE TABLET
HARGA PROMOSI RM60.00
* Harga Promosi Hq RM70.000

POSLAJU TAMBAH RM8.00 SM / RM12.00 SS
WHATSAPP/SMS ke 013 9141867


2) Langkah 2: Butiran Pembayaran
Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:
3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk


 WHATSAPP/SMS DETAIL BAYARAN KE  013 9141867


Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk


4) Detail No Tracking Poslaju


Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda


Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin


Jangkamasa Poslaju


Kami  menggunakan perkhidmatan Poslaju/Citylink sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:


Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja


Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja


Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.


Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.
Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ISTIMEWA DAN TERBAIK UNTUK ANDA © . Designed by MaisarahSidi.com