Halaman

05 November 2017

CPG COSMETICS : PERFECT COVER COMPACT POWDER

CPG COSMETICS PERFECT COVER TWO WAY CAKE

bedak padat cpg cosmetics, bedak cpg cosmetics, bedak tahan lama

CPG Cosmetics Perfect Cover Two Way Cake adalah sejenis compact powder atau bedak padat yang mempunyai pelbagai fungsi berbanding dengan bedak padat yang selalu kita lihat di pasaran. Bedak padat CPG Cosmetics boleh digunakan sebagai bedak alas atau foundation dan boleh juga digunakan sebagai bedak biasa mengikut keselesaan para pengguna.Bedak padat ini menyerap minyak berlebihan secara aktif seperti bedak tabur, tapi ia sangat mudah diaplikasikan tanpa kesan melekit. Ia sangat sesuai untuk mereka yang baru hendak menggunakan bedak padat kerana penggunaannya sangat ringkas tetapi pada yang sama memberikan hasil yang terbaik.

3 Kod Warna Perfect Cover Two Way Cake oleh CPG CosmeticsBedak padat CPG Cosmetics ini didatangkan dengan 3 kod warna untuk menyesuaikannya dengan setiap tona warna kulit wajah. Jadi, sebelum menggunakannya, anda perlulah mengetahui tona warna kulit wajah. 


Tips memilih cpg powder.. 😘

KOD WARNA CPG COMPACT POWDER :
White Rose : Untuk Kulit Cerah... Ini kulit cam Zizie Izzet, Sofia Jane

Natural Beauty : Untuk Kulit Sederhana Cerah .. Ini kulit cam Erra Fazira, Lisdawati , Rozita Che Wan

Luxury Beige : Untuk kulit Sawo Matang. Ini untuk kulit cam Vanida Imran , Dayang Nurfaizah , Nabila Huda

Untuk kulit normal, anda boleh menggunakan bedak CPG dengan 2 cara; bersama-sama atau tanpa foundation. Untuk kulit kering, bedak CPG diaplikasikan tanpa penggunaan foundation, manakala bagi kulit berminyak, foundation diaplikasikan dahulu sebelum bedak CPG.Kelulusan KKM Untuk Bedak Padat CPG Cosmetics


Penggunaan bedak padat CPG Cosmetics oleh para pengguna adalah dijamin selamat apabila ketiga-tiga kod warna bedak ini telah mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).KEISTIMEWAAN / KELEBIHAN CPG COMPACT POWDER : 

 • Aktif menyerap minyak yang berlebihan 
 • Texture bedak yang sangat ringan & mudah untuk digunakan 
 • Tidak melekit 
 • Tahan lama 
 • Tidak bercapuk 
 • Digunakan sebagai bedak alas ataupun foundation 
 • Boleh juga dijadikan bedak biasa 
 • Mudah untuk digunakan 
 • Sesuai dengan semua jenis kulit 
 • Menjadikan kesan gebu secara semulajadi 
 • Mempunyai kelulusan KKM 
 • Mampu menjadi penyelesaian simple & tampil cantik tahap maximum 

TESTIMONI PENGGUNA CPG COMPACT POWDER


Berminat? 

Nak Cuba? 

“TAK PERLU FIKIR PANJANG LAGI” 

Dapatkan CPG COMPACT POWDER murah disini..dan pastinya CPG COMPACT POWDER original. Money back guarantee if not Original.

1)Langkah 1: Harga Produk CPG COMPACT POWDERCPG COMPACT POWDER

 white rose - cerah
natural beauty - sederhana
luxury beige - sawo matang

HARGA  : RM59.00
FREE GIFT

POSLAJU SEM.MALAYSIA RM8.00
POSLAJU SBH / SRWAK RM12.00

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran
Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk WHATSAPP/SMS DETAIL BAYARAN KE 013 9141867
Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

4) Detail No Tracking PoslajU
Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon AndA
Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin


Jangkamasa Poslaju
Kami menggunakan perkhidmatan Poslaju/Citylink sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 2-3 hari bekerja
Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.


Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

**Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ISTIMEWA DAN TERBAIK UNTUK ANDA © . Designed by MaisarahSidi.com