Halaman

05 November 2017

CPG COSMETICS : LIPSTICK MATTE


CPG COSMETICS  LIPSTICK MATTE







CPG LIPSTICK MATTE :

πŸ’œ Menjadikan bibir lebih munggil


πŸ’œ Tekstur ringan, tidak melekit atau merekah

πŸ’œWarna tahan lama (long lasting)

πŸ’œ Tidak keringkan bibir

πŸ’œ Tidak gelapkan bibir

πŸ’œ Matte tekstur

πŸ’œInternational Quality

Terdapat 4 pilihan warna menawan :




Dusty pink
 Red Apple
 Sexy Choc
 Nude Skin 


9 Kelebihan CPG Matte Lipstick berbanding Jenama Lipstick Lain
Lipstick daripada CPG Cosmetics ini mempunyai banyak kelebihan. Meh kita tengok apa yang lain sangat dengan lipstick by CPG nih.


  1. hadir dengan 4 warna yang sangat cantik dan mengikut trend masa kini
  2. sesuai dipakai di mana-mana sahaja termasuklah di pejabat dan majlis korporat.
  3. memberikan efek matte yang sangat cantik dan seksi tetapi natural
  4. pemakaian yang tahan lama sehingga 12 jam pemakaian
  5. mengandungi kelembapan yang tinggi untuk melembapkan bibir
  6. tekstur yang sangat lembut dan senang diaplikasikan pada bibir
  7. tidak menyebabkan bibir kering atau menggelupas
  8. tidak melekat pada cawan semasa minum air
  9. harga yang sangat berpatutan dengan untuk produk dengan kualiti antarabangsa


Disebabkan kandungan lembapan dalam lipstick CPG sangat tinggi, ia sangat lembut dan mudah diratakan dengan sempurna pada bibir. Apabila kita hendak menggunakannya, jangan pulas lipstick banyak sangat. Pulas sedikit sahaja supaya muncung yang keluar pendek. Jadi, tidaklah mudah patah nanti.


Pilihan Warna CPG Magnetic Lipcolor atau CPG Matte Lipstick



1. DUSTY PINK
Sangat sesuai untuk mereka yang suka tampil dengan personaliti wanita yang lemah lembut. Girlish senang cerita.


Kombinasi dustypink lipstick + soft brown brow liner




2. NUDE SKIN
Sangat sesuai untuk mereka yang sukakan mekap natural dan tidak mahu terlalu menyerlah tetapi masih mahu kelihatan cantik dan menarik.


Kombinasi nude skin lipstick + brown chocolate brow liner


3. RED APPLE


Anda sukakan perhatian? Red apple adalah yang paling sesuai untuk anda. Dari jauh orang dah boleh nampak bibir anda yang cantik, gebu dan mungil. Pasti anda yang paling menyerlah!


Kombinasi red apple lipstick + brown chocolate brow liner


4. SEXY CHOC


Sukakan bibir ala-ala Neelofa? Inilah warna yang Neelofa selalu guna sampaikan warna ni mendapat jolokan nama lipstick Neelofa. Pakai lipstick, tapi macam tak pakai. Sangat cantik dan seksi!


Kombinasi sexy chock lipstick + brown chocolate brow liner


TESTIMONI PENGGUNA GPG LIPSTICK MATTE








Berminat? 

Nak Cuba? 

“TAK PERLU FIKIR PANJANG LAGI” 

Dapatkan CPG LIPSTICK MATTE murah disini..dan pastinya CPG LIPSTICK MATTE original. Money back guarantee if not Original.

1)Langkah 1: Harga Produk CPG LIPSTICK MATTE




CPG LIPSTICK MATTE

 DUSTY PINK
RED APPLE
SEXY CHOC
NUDE SKIN

HARGA  : RM49.00
FREE GIFT

POSLAJU SEM.MALAYSIA RM8.00
POSLAJU SBH / SRWAK RM12.00

3 PCS RM145 SM/RM150 SS FREE POS




2) Langkah 2: Butiran Pembayaran
Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:



3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk WHATSAPP/SMS DETAIL BAYARAN KE 013 9141867
Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

4) Detail No Tracking PoslajU
Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon AndA
Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin


Jangkamasa Poslaju
Kami menggunakan perkhidmatan Poslaju/Citylink sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 2-3 hari bekerja
Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja


Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.


Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

**Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ISTIMEWA DAN TERBAIK UNTUK ANDA © . Designed by MaisarahSidi.com