Halaman

06 November 2017

CPG COSMETIC : SHEER GLOW FOUNDATION

CPG COSMETIC : SHEER GLOW FOUNDATIONKeistimewaan CPG Sheer Glow Foundation : 

» Tahan lama 
» Litupan (sapuan) menyeluruh 
» Tidak melekit 
» Tiada kesan bercapuk2 
» Sesuai untuk kulit kering 
» Ramuan yang tidak kering namun tak berminyak
 » Larutan yang tidak terlau pekat & mudah disapu Kod Pilihan warna CPG Sheer Glow Foundation : 
» 01 - Beau (paling cerah) 
» 02 - Maganda (sederhana cerah) 
» 03 - Pragtige (paling gelap) (01) Beau : Untuk kulit cerah.
(02) Maganda : Untuk kulit natural.
(03) Pragtige : Untuk kulit sawo matang.Sesuai dengan namanya, CPG Sheer Glow Foundation memberikan kesan glowing atau bersinar pada wajah. Kesannya sangat cantik terutamanya apabila foundation pada wajah disinari cahaya lampu. Wajah akan kelihatan berseri-seri seperti menggunakan highlighter yang biasa digunakan pada bahagian tulang pipi dan batang hidung. Apabila terkena cahaya, pipi akan nampak lebih tinggi dan hidung akan nampak lebih mancung. Jadi, muka akan nampak lebih runcing. 

Tekstur CPG Sheer Glow Foundation yang sangat halus memudahkan kita untuk meratakannya ke seluruh wajah. Ramai yang telah memberikan pendapat yang tekstur foundation ini sangat cantik. Teksturnya dikatakan sama seperti tekstur NARS.

 Ringan dan tidak membuatkan muka berpeluh Apabila memakai CPG Sheer Glow foundation, kita akan dapat rasa betapa ringannya foundation ini pada wajah. Yang paling penting, foundation ini tidak menyebabkan anda berpeluh seperti foundation lain. Kalau berpeluh pun, peluh yang biasa-biasa sahaja. Bila tak berpeluh, foundation pun tahan lebih lama sebab tidak mencair atau bercampur dengan peluh. Best sangat! 


Mengandungi Ultra V untuk melindungi wajah daripada cahaya Matahari Foundation ini mengandungi Ultra V yang melindungi wajah daripada sinaran Matahari tetapi tidak mengandungi SPF akan membuatkan muka lebih berminyak. Sama seperti NARS yang juga tidak mengandungi SPF. Bagi mereka yang menggunakan rangkaian produk kosmetik CPG, SPF35 dalam make up base dan compact powder sudah memadai.


TESTIMONI PENGGUNA SHEER GLOW FOUNDATION


Berminat? 

Nak Cuba? 

“TAK PERLU FIKIR PANJANG LAGI” 

Dapatkan SHEER GLOW FOUNDATION murah disini..dan pastinya SHEER GLOW FOUNDATION original. Money back guarantee if not Original.

1)Langkah 1: Harga Produk SHEER GLOW FOUNDATION


SHEER GLOW FOUNDATION
HARGA  : RM79.00
FREE GIFT

POSLAJU SEM.MALAYSIA RM8.00
POSLAJU SBH / SRWAK RM12.00

*PEMBELIAN PRODUK CPG 3 KE ATAS FREE POSTAGE :)

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran
Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk WHATSAPP/SMS DETAIL BAYARAN KE 013 9141867
Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

4) Detail No Tracking PoslajU
Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon AndA
Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin


Jangkamasa Poslaju
Kami menggunakan perkhidmatan Poslaju/Citylink sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 2-3 hari bekerja
Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.


Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

**Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ISTIMEWA DAN TERBAIK UNTUK ANDA © . Designed by MaisarahSidi.com